укра нська н ч

Так зорі сяють тут і там
Все гріючи примхливу душу.
Небесний промінь по стежках
Показує де йти я мушу.
Дзвінкая річенька  шумить
Розказуючи всі секрети.
В душі,щось солодко бринить.
Найчарівніші ці сюжети.
Застрікочить цей цвіркунець.
І соловейко заспіває.
Приходе щастя навпростець.
Ця тепла ніч всих зустрічає.
Де верби з вітром шелестять,
Пронизуючи вічну тишу.
В цю нічку так хочеться мовчать.
І слухати,як вітер свище.


Рецензии