Краина з марами

Есть адна краина
У ей усе прыгожа
Кветки распускаюцца
Так пойдзем у падарожжа
У празрыстай рэчцы срэбранныя вочы
Пералеляваюцца у студзенай ночы
Птушки там лятаюць
Прыгаюць зайчата
Есць там аленята
А яшчэ лисята
Кветки там жывыя
Дрэвы циха шэпчуць
Вось така краина
Проста грэе сэрца


Рецензии