Частинка

Частинку себе,я залишив з тобою.
В бажаннях і Мріях,у пісні сердець.
У спогаді ніжному,думки з тобою,
Та в шепоті вітру, волосся твоє.
В очей глибину,я порину з любов,ю
І буде твій голос,зі мной у ві сні,
І дотики ніжні.,відчую я знову.
Тебе я бажаю,Любити завжди.

10 сечени 7515 леты от С. М. (иль март 2007 г. от Р-ва Х-ва)


Рецензии