Ти чар вна

Ти чарівна,
Як Сонце ясне,
Як ніжна мрія у ві сні,
В тобі живе весна прекрасна,
Співають квіти у тобі.
Ти з теплим вітром,
Що приносить,
У сердце нігу і любов.
Весняне Сонце,
Що бажаю,
Я кожним днем побачить знов.

07 сесени 7515 леты от С. М. (иль март 2007 от Р-ва Х-ва)


Рецензии