Магiчний календар

Якось тиждень-два назад
Вийшов я гулять у сад.
Бачу, хтось біля воріт
Шурудить. Я витер піт.

І пішов дивитись хто там.
Виявилось, то поштар.
Він заносив календар.
Календар то не простий.
Він з малюнком і новий.
На 2010-й
Хоч і трішечки пом'ятий.

Зрозумів я: він магічний.
Й ще такий він ну... є... вічний
Хоча ні, мабуть простий.
Через рік буде старий.

Так я думав хвилин пять,
Потім знов пішов гулять.


Рецензии