Васыль Голобородько. Сегодня он коё-что нашёл...
Сегодня он кое-что нашёл
по дешёвке
и ненужное кое-кому
Он сначала запрятал находку поглубже
а потом(я слышал)
принялся нож точить -
готовился петуху перерезать горло
чтоб не наступило
завтра.
* * *
Василь Голобородько.
Сьогодні він знайшов дещо
воно було дешеве
і декому непотрібне
знахідку він заховав глибоко
а потім (я чув)
заходився гострити ножа
готувався перерізати півневі горло
щоб не настало завтра
* * *
Джерело: Роман Бабовал.
Подано за книгою "Ікар на метеликових крилах", 1990.
Свидетельство о публикации №110061707923