Заспiвай

Заспівай колискову мені,
Заспівай, як співала нам мати.
На моїй світанковій душі,
Спробуй щебет пташок ти зіграти.

Заспівай, я благаю тебе.
Хай серденько твоє підіграє.
Після співу століття мене,
Але місяць тебе пригадає.


Рецензии