Шаxiвський король

Пішка йде на короля.
Та не пустить слоненя.
Слону пішка допоможе
І наб'є тій першій рожу.

Кінь семіркою все скоче
Короля схпити хоче.
Королева короля
Вбереже і від коня.

До лад'ї піде король,
Скаже їй один пароль.
Він залишиться.
Ладья
Захищати короля.
Не на смерть, а на життя.
А король собі радіє.
Всі за нього... А він сміє.
Все сміється і радіє.


Рецензии