спян ла

У келиху вина втоплюся,
П’янким смаком печаль заллю,
У чорній каві розчинюся,
В диму цигарки біль спалю.

А у кімнаті тихо й сіро,
І сніг малює за вікном,
Немов в душі, що заніміла,
Все вкрилося журби вінком.

Штовхає вітер занавіску,
Я зникну десь в відбитку скла.
Як чорний ангел білу звістку,
Кохання вип’ю я до дна!


Рецензии
очень красивый стих...

Дмитрий Вишневый   17.06.2010 13:45     Заявить о нарушении