Я зможу дощем пролитися...

А хочеш я буду ніжною,

Ласкавою та жаданою,

Води краплинкою свіжою

На спраглих вустах,
          
           коханий мій?

А хочеш я стану рОсами,

Ранковими, незабутніми?

Струмочком дзвінкоголосим

СтежкАми збігатиму
               
           житніми...

Я зможу дощем пролитися,

Рясним та безмежно радісним,

Щоб зміг ти мене напитися

З великим бажанням...

           жадібно!

Веселкою різнобарвною

В обіймах зостанусь щирою,

Я стану тобі коханою,

Бо тільки тоді
 
           щаслива я...

16/06/10


Рецензии
Неперевершено!!! Дуже ніжний вірш!

Мукомелец Оксана   17.06.2010 17:59     Заявить о нарушении
:) Дуже Вам дякую за теплий відгук!!!

Сильва Яна   18.06.2010 19:52   Заявить о нарушении