Зупинiться! Я зiйду

Час іде. Куди, не знаю.
Всі біжать, я поспішаю.
Зупинитись, роздивитись.
Просто сил уже не маю.

Зупиніться! Я зійду.
Все спочатку розпочну.
Зупинюся, роздивлюся.
І життя вдосталь нап'юся.

З'їм черешню, вип'ю чаю,
Канали попереключаю.
Книжку не прочитаю.
Повернусь у час, у стаю.


Рецензии