***

Надія є, надія завжди буде!
ти пам"ятай про це завжди і всюди.
І навіть вже коли заходить сонце,
Промінь надії стукає в віконце.

В житті не завжди все буває гладко,
І чорна смуга затягнутись може,
Але злетить у небо янголятко
І подарує тобі ласку Божу...


Рецензии