Щастя

Ти віриш в щастя?- якось запитаю.
І відповідь почую я: "Не знаю.
Невпевнений, что справді є на світі
Насправді радісні щасливі миті".

Але поглянь, людино, навкруг себе,
Побачиш сонце, річку, зорі, небо.
І ті безкрайні і блакитні небеса,
Адже, це справді є життя краса.


Рецензии