Молодость

Були часи, були ми молоді,
Плило кленове листя по воді.
І сонечко сіяло в небесах,
Злітав у небо вільний, юний птах.

Іду осіннім парком я з тобою,
І знову пливе листя над водою,
Та стерла юність часу суєта,
І ти не той, і я уже не та.

Незмінними залишились лиш очі,
Ті молоді, замріяні, дівочі.
І серце залишилось молоде
І по життю нас впевнено веде.


Рецензии