Музика сну

Музика снів...
Як же вона звучить?
Ця музика, мов пісня про кохання,
Ти вслухайся у неї хоч на мить
І враз забудеш ві свої страждання.
Хто ж її грає?
Це пустун Морфей
Запутує людей у сонні сіті.
Морфея помічниці-вісім фей.
Їх посмішки, мов золотом налиті.
У снах збуваються всі мрії,
Нам сни віщують майбуття.
І кожен з нас плекає ті надії,
Що сни ці втілються в життя.


Рецензии