Кольори життя

Які ж вони, ті кольори життя?
Найперший колір-усмішка дитини.
Чому ж роки ідуть у небуття
І є лиш спогади про свілі днини?

Життя малює доленька свята,
Збираючи усі відтінки в світі.
Біло-рожевий колір-доброта,
Ніжна вона, як сонце у зеніті.

Наше життя-веселки кольори,ї
Яка після дощу на небі грає.
Із доброти життя своє твори,
Адже життя свого ти сам хазяїн.


Рецензии