Думки

Болюча тиша.
Пуста кімната.
Пробігла миша -
Моя утрата.

Мороз по стелі.
Тече свідомість.
В моїй пустелі
Лиш невідомість.

Тепла підлога,
Лежати хочу.
Сліз волога.
Собі шепочу

Слова образи,
Моя застуда.
Двозначні фрази -
Думки приблуди

Згоріла свічка -
Перенапруга.
Холодна річка.
Немає друга.

Та і не треба,
Вікон досить.
Прозорість неба
Відчай просить.

Палець малює
Подих на шибці.
Себе не чує
Самовбивця

Не можу спати:
Падають стіни.
Хованки грати.
Прозорі тіні.

Поверх п’ятий.
Секундна справа.
Страх проклятий,
Не маю права.

Життя не моє,
До неї лину.
Його віддаєм.
Для себе згину…


Рецензии