Бажання давати поради укр
На матчі тренеру, учителю у школі...
І ось всміхнулась якось раптом мені доля -
Я став одним з небагатьох в Верховній Раді.
Тепер миттєво я спроможен дать вказівку,
Її не зможуть прорсто так ігнорувати -
За мною партія та хлопці з автоматом...
Хто буде проти - стане зона їм домівкой.
Свидетельство о публикации №110061505814