Ти мала...

Ти мала бути краще, я казав ще на початку,
Ти мала, хоч і не хотіла, з нами завжди не в порядку,
Мала просто бути, знаю, але того мало,
Ти розумієш, дякую, нехай тепер не грає,
На двох айпод і в різні вуха різні звуки, геть,
Сідає телефон, сідає батарея, ледь,
Не забирає біла ніч наші думки в минуле,
Ми не загинули, ми просто зовсім оминули,
Те що ти мала бути, мала стати, мала, мало
Ми не закинули себе від себе, і не вкрали
Зв'язку не має, слів немає, промайнула пить,
В житті не зробиш просто так - ctr alt delete


Рецензии