Знаки
-------------------------------
Сіверко* знову до нас завітав.
В гості?
Та хто ж його кликав!
Чорним льодом покрив вулиці Змієва Міста**.
Знову на серці гризоти,
знову страхіття лихії...
в Сутінок Зоні...
------------------------------------------------------
примітки:
*Сіверко- північний вітер
** Київ
Свидетельство о публикации №110061405269