спека

палке літо зустріло нас,
дітей весняних снів,
своїм гарячим подихом
раптово, в якусь мить

десь за рогом
залишилася весна
зі своєю лагідною ніжністю
та ароматами квітів

спека. все плавиться
неначе пластилін
у чиїхось невимовно
гарячих руках

важке повітря знесилює,
липким дотиком,
залишаючись на шкірі
пустелею - у грудях

мрійлива насолода
прохолоди штовхає нас
пірнати у пітьму
сп'янілими ночами по дахах

палюче сонце смажить тіла
й запалює шаленістю серця
в нестримному очікуванні вибуху
жагучого солодкого дощу


Рецензии