Краще не треба
Ніби створені один для одного!"
От тільки похибка малесенька:
Немають слова змісту жодного.
Пусті, необдумані лестощі-
Це для них, наче обов'язок.
Для самолюбства пестощі.
Із реальністю втратив зв'язок.
"Ви неймовірні, просто чудові,
Які ми безмежно раді за вас!"
От тільки партнери в обох уже нові,
А це все говорять всім кожен раз.
Кому треба ваші тупі компліменти?
Вони виглядають незграбно і смішно.
Ці, ніби невинні людські сантименти,
Коли у них нічого не вийшло...
Краще мовчіть - вам всеодно,
І заздрість свою ховайте в долоні:
Бо спогади слів опускають на дно,
Коли по щоці сльози солоні...
Свидетельство о публикации №110061308100