Порiзному однаковi

Чай буває різний дуже.
Обирай найкращий, друже.
Є зелений, він зелений.
Є ще жовтий, теж зелений.

Є червоний, він із рози
І з якоїсь там мімози.
Чай давали фараону.
Ще є чорний, без лимону.

І без цукру він такий...
Є ще білий, він смачний.
Мабуть. Я не куштував.
Все, що знав про чай сказав.

Все це чай й нема різниці
Просто, чи з смаком кориці.
Хто як любить, так і п'є.
Чай природа їм дає.


Рецензии