Ця ос нь

Я не дуже гарний творець дивних композицій
Мое мистецтво – це спосіб, бажаю щоб порозуміння
Але лише мене зі мною.
Як у вежі, як у величезній фортеці. Я не один
Зі мною моє безсоння. І воно цілком за мене.
Як не дивно, у моєї фортеці – моєму серці
Я намагаюсь зробити щось – але воно завжди незбагненне
Птиці. Дуже багато птиць. Відійшли звідси – бо нічого нема.
Розумієш, моя самотність, це гра
 у нестерпне.
У біль. У постріл. У гострий алкогольний настій 
адже дивно.
Ця осінь псує мені настрій.


Рецензии