Без змiсту

Колись давно жив мандарин.
У нього був маленький син.
Хотів він стати апельсином.
А не звичайним мандарином.

Коли підріс пан апельсин,
То зрозумів, що дурень він.
Бо з апельсинів роблять фреш.
Про це дізнався він авжеж.


Рецензии