Ти до мене приходиш у снах

Ти до мене приходиш у снах,
Наче янгол, що оберігає,
І ведеш по чарівних стежках:
Де любов у повітрі витає.

Там для нас розквітають квіти,
Там пташки співають для нас.
Мені так легко тебе розуміти
І на тебе дивитись весь час.

Розтікаюсь гірським потоком,
Розлітаюсь, як зграя птах.
Я до тебе іду крок за кроком,
Забуваю про робість і страх.

Ти зі мною говориш ві сні,
Там у нас і радість і сміх,
Там ми разом у вічній весні.
Якби хтось оживити це міг...

Все розсіюється наче туман.
Я боюся відкрити очі.
Щоб не побачити - то був обман,
А ті сни не були пророчі.

Наче сніг на долоні тану,
Розчиняюся як цигарковий дим.
Тебе любити я не перестану,
Якщо будеш щаслива з ним.

Та напевно тобі не цікаво,
Але свідомо я нам обіцяю,
Що від мене, кажу не лукаво,
Ніхто не почує:"Кохаю!"


Рецензии