Катрени

 1.
Ось день новий з загадками приходить:
І знов потрібно голову ламати,
Як відгадаєш – бачиш, що виходить,
Як би ж то Соломона мудрість мати.

2.
У клас, як в море, - і поки не знаю:
Чи правильний підхід знайшла…
І сумнів знов поволі огортає:
Мабуть, дарма у воду я зайшла.
 
3.
Бажаю бути, а не кимсь здаватись,
Вам не пускатиму туман,
Така вже є і нікуди діватись –
Не мною  це записано у план.

4.
Ти є волога, що коріння моє живить,
Ти – знань бездонний океан,
Ти – зірка, що мій шлях освітить,
У найстрашніший ураган.


Рецензии