Шкiдливi поради

Якщо ти черговий знову,
Треба з класу вигнать всіх,
Заспівай  їм колискову,
Гарантовано успіх.
Але  ж   є  одна  умова,
Ти її запам’ятай –
Перебрі*** ноти й слова,
Що  захочеш, те й співай.
Результат побачиш зразу,
Ні на кого не кричав,
Проспівай  ти хоч би фразу –
Головне – щоб не мовчав.
Знай, фальшивить треба густо –
Відпочине хор котів.
І   у класі стане пусто –
Маєш те, чого хотів.


Рецензии