Рекомендац бувалого 05. 07. 2008

Зайти до Інтернету
Багато хто бажає               
«Тоді готуй монету»-
Провайдер нагадає.

Тепер модем придбай
Програми спеціальні               
Кажи  усім «Гуд бай!»
Занурюйся в глобальну.

Попереджаю всіх,
Бо вірусів чимало
Як ота киця бліх,
В комп’ютер нахватали.

Є захист лиш один –
Він «антивірус» зветься.
Поставиш, в ту ж хвилину
До справи він береться.

Та вчасно не забудь
Його  ти поновляти
Бо прийдеться, мабуть,
З ПК все видаляти.


Рецензии