Пристро комп ютера

Пані Монітор                жовтень 2008 р      
Прошу: личко мені  витри,
Стане так тобі видніше.
Не потрібна – значить вимкни,
А потрібна, то залишиш.

Не міняй мені заставку,
Навчись краще друкувати.
Прибери хутчій приставку,
Йди уроки готувати.

Містер  Системний блок             жовтень 2008 р
Усі знають – маю  кнопки вище Power, вниз Reset,
А нові мої моделі не читають вже дискет.
Є в середині у мене материнська плата, діти
І комп’ютеру без неї, як без серця не прожити.
Power (живлення), Reset (перезавантаження)
               


  Містер Вірус                жовтень 2008 р
Моє призначення – псувати, розмножуючись у програмах,
І ось комп’ютер не спроможний вам показати діаграми,
Ім’я своє  і те забув він, стоїть, мов  саквояж   пустий,
На диску С тепер у нього лежить туман густий-густий.


Пані Клавіатура                12.10.2008р
Натисніть  Enter, мені вклоніться,
Я супермодна, ось подивіться,
Навкруг все просто – так кнопок мало,
Мені їх завжди не вистачало.
На них є цифри, а ще є знаки
Допомагаю набрать подяку.
Бажання книгу є друкувати –
Так починайте, що ж зволікати.

Пані Мишка                12.10.2008р
Ходити по столу – моя робота,
А ви спитайте чи є охота.
Мене штовхають і натискають,
Поки працюють не відпускають,
А я побігла б, бо поруч кішка,
Тремтить мій хвостик і звусь я …


Рецензии