Роздуми

Ви, певно, розмірковували і не раз,
І мозок був пронизаний думками:
«Як просто і як складно водночас
Все налаштовано не нами.
І думкою куди не полети –
Все тісно так поєднано чудово,
Що складно зайве щось знайти
А чи додати хоч би слово.
І від простої склянки для  води
До найскладніших нанотехнологій
Людино, хоч би раз ти доведи –
Можливо все без зміни екології.»
Та все ж не треба руки опускати,
Бо в нас запрограмовано так мудро –
Іти вперед і без кінця шукати,
Тому життя нам не здається нудним.


Рецензии