Осiнь 17. 09. 2008р

Осінь               

Розливши фарби яскраві останні,
Прийшла до нас вже осінь рання
І щедро врожаєм наповнила ниву,
Яка чекає вже на жнива.

Вмила землю дощами холодними,
Парасольки тепер стали модними,
На дорогах річки і озерця,
А в пісочку забуте відерце.

А на серці тепло залишається,
Поруч рідні до мене всміхаються.
Не лякають ні холод, ні злива,
Бо живу, і тому я щаслива.


Рецензии