в рш на рекламну акц ю що оголосив Укртелеком 04

Ми в темряві знання шукать намагались,   
Та плакали гірко – Європа сміялась,
Невже ми назавжди від неї відстали?
В друкованім слові  так довго  блукали.
               
І що ж, інформація швидко старіє,
Зайти в Internet в нас немає надії.
А там ми могли б дистанційно навчатись,
У чаті ICQ  могли б  спілкуватись,

І більше, ніж знає учитель, дізнатись,
Ще й для листування E-mail скористатись,
Свою Web-сторінку могли б ми відкрити,
Бо є в нас таланти, що можуть творити.

Є шанс міжнародний проект розпочати,
Тож часу не буде у нас сумувати.
Роботу свою ось до Вас надсилаєм,
Хоч мала  ймовірність, та ми почекаєм.

На щастя  – є в школі комп’ютерний клас,
Та мало нажаль ще програм є у нас               
А ми почекаєм ОГО! до нас в гості,
Що є в Internet нам сміливо приносьте.


Рецензии