Дарога

Я ведаю, што прыйдзе ка мне моц,
Разбiць усе дурныя мыслi...
Й у сьветлы момант стану ва весь рост,
Адзначыушы вясёлую улыбку
Усё разам стане прыгажэй
I нават снег - прыемная пагода...
Ну а пакуль удыхну глыбей...
І у бой рвану - каб выйсці ў сьвет
Сваей надзвычай дзіўнаю дарогай


Рецензии