Тужливо...
щось усе не так.
Можливо
я ніби той рак.
Здається уперед. Та ні, повзу назад,
все що роблю, не йде на лад.
Смішливо –
мені так радісно.
Можливо
є комусь заздрісно.
Думаю весело усім. Та ні, як завжди я невлад,
лише жалю безмірний град.
Цнотливо –
зберігаю свою честь.
Можливо
так робить світ увесь.
Здається всі до Бога. Та ні, кругом війна
і світом править сатана.
2010р.
Свидетельство о публикации №110061204497