Вже жевр

Вже жевріє, а її кохаю,
Як жваво зупинитися-не знаю,
Втручаюсь собі в гірло сверловини!
Як так, юнак!Ти ж був невинний!

Лунає ніч, лунають вірші,
Я знаю, шо не стане гірше,
Коли зірву троянду губ,
Коли розквітне з Ганной шлюб-

Розправится моя смерека
І я під нею, мов гармата,
Ти завжди близка і далека,
Хоч хлопцем файним і почата!


Рецензии