Собачка

Тра ля ля та тру лю лю.
Хочу я купить свиню.
Хоча нащо та свиня,
Якщо в мене є вона.

Так вона (моя собака)
І ім'я її собака...
В парк водити
М'яч кидати.
Самому за ним ходити

Було б класно, та нема
Ні собаки, ні кота.


Рецензии