Недописав

Сонце  гріє, дощик миє.
Оживає  навкруги. 
Все. Й тому воно радіє.
І танцюють таргани.

Пафос всюди. Він високий.
Бачить все і чує теж.
Стариган цей одноокий.
Зовсім він не знає меж.

Всі дерева зеленіють
Вмить, побачивши його.
Ну а люди просто мліють.
Просто мліють. От і всьо. (все)


Рецензии