На травi росте асфальт

на траві росте асфальт
без коріння
без думок
сірий ніби мозок
липкий
солодкий
свіжий мед
не треба
бити його ногами
топтати колесами
його долоня
це дорога
до ніжності
яку ти ховаєш
у листочках трави
під серцем



2010


Рецензии