Утро

Неділя. Ранок.

Дбайливо білизну твою поскладаю.
Байдуже на сніг подивлюсь у вікно.
Присяду на ліжко твоє біля краю
І буду дивитись найкраще кіно.
Як ніс твій сопе, як ворушаться губи,
Як попкою крутиш, відлежавши бік,
Як гарно відкрились привабливі груди...
Дивився б весь день, та короткий наш вік.
Встаю ,вирушаю зготовити кави,
Під шелест фольги шоколад розгорнув...
І ось прокидається друг мій ласкавий...
Зажмурився...
                Писнув....
                Зітхнув...
                Позіхнув...


Рецензии