не тормози

НЕ ЗВОЛІКАЙ,НЕ СПОДІВАЙСЬ НА ЗАВТРА
І МАРНОТРАТСТВОМ ЧАСУ НЕ ГРІШИ.
ПІДЕ СКОРІШ НІЖ ДОГОРАЄ ВАТРА
І ТІЛА ЦВІТ, І ТЬМЯНИЙ СВІТ ДУШІ.

НЕ ЗВОЛІКАЙ І ОПАНУЙ НАСВІТІ
УСІМ,НАЗАВЖДИ І ЦІЄЇЖ МИТІ.


Рецензии