Ма ш б ль..

Реклама «Маєш більше»
Без двох останніх літер.
Якась сумна людина
Обрала цей маршрут.
Холодну душу гріє
Лиш мій вовняний «свитер».
Я вже не повернуся,
Щоб знову бути тут.
Тролейбус. Скло розбито.
Летить крізь нього вітер.
Та дощ маленьким птахом
Забився під вікно.
Реклама «Маєш більше»
Без двох останніх літер…
І тіло стало тінню,
Мене нема давно.


Рецензии