Матерi

       Звернутись до тебе хочу,
       А думка щораз нова.
       Шукаю та не знаходжу
       Такі потрібні слова.

       Дитиною ти зростала
       Без маминого тепла.
       Сама його не пізнала,
       А нам віддаєш сповна.

       У внуках знаходиш радість,
       А роки пливуть, як вода,
       Але не для того старість
       У кого душа молода.

       Ти першою приймеш на себе
       Мій біль і мою печаль.
       Вони на обличчі у тебе
       Свій слід залишають, на жаль.

       Пробач, що нову морщинку
       Підкинув нестримний час.
       Для нас ти найкраща жінка,
       Ти найрідніша для нас.


Рецензии
Наталья, очень замечательные стихи о маме, с большой любовью написано!

Елена Ларская   15.06.2010 23:24     Заявить о нарушении
Елена ,Спасибо за отзыв.

Наталия Лут   15.06.2010 23:30   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.