Про тесты

Привіт! У мене все нормально.
Немає часу. І буквально.
На тесті тест. Всього їх два.
Ти скажеш мало. Ха ха ха.
Це складно.
Вчиш. Й собі гадаєш,
Чи вже достатньо всього знаєш.
А ти все вчиш і тижні йдуть.
І тести блищими стають.


Рецензии