Вiдчай

Відчай - великий наш сум,
У відчаї  ти повен дум,
Що кануть в минулих літах,
Долаючи відчаю страх.

Супутники відчаю - ті
Розбиті надії твої.
Відчай - сарказм, гіркий сміх,
Та відчай - усе ще не гріх.


Рецензии