Последняя. 11
- ЧОМУ ЗНОВ ТА ЖЭЄ ДАТА?!
- БО ТТАКК!
- КАК? ЦЕ?!!
- ПРОЩЕ ПРОСТОГО!!
- НУ Й КЩО ЦЕ?!!!
- КОНЕЦ!!!
- НУ ДА?!!!!
- ОРАТАНОЙЯ НАСТУПЫЛА!!!!
- АГГА!!!!!
- НА ЦЭЄЙ РАЗ ТКЫ ПОРА!!!!!
- НУ-НУ!
- ДДАА!
Свидетельство о публикации №110060503211