Коли закiнчуeться день...

Коли закінчується день
Думками поринаю в інший,
Ще на один до тебе ближчий,
Такий жаданий новий день...

Коли закінчується день,
Радію мов мала дитина –
В минуле відійшла хвилина,
Мала частиночка лишень,

Де ми удвох, вже не одні...
По днях, годинах, щохвилинно
На зустріч мрії час неспинний
Несе несамовито дні.

Ти знаєш все і не питаєш,
Лиш з усмішкою на вустах
Так само вперто, навіть в снах,
Сторінки днів перегортаєш...

І мрії стали вже давно
Єдиним цілим і взаємним,
Жаданим відліком приємним,
Нехай далеко... Все одно!

Коли закінчується день
Думками поринаю в інший,
Ще на один до тебе ближчий,
Такий жаданий новий день...

24/05/10


Рецензии