***

Берег
Безкрайнiй берег так далекий.
Лиш вiн у серцi оберiг.
Там мiсяць ясний. Там- лелеки.
Безмежна вiдстань тих дорiг.
Знов верби схилить на свiтаннi.
Рiчки глибокi  там течуть.
Наш берег звемо в розтаваннi.
I завжди з нами де не буть.
Хай плине час   i зникнуть роки.
Прошу тебе я не забуть.
Згадай колись ти першi кроки.
Лиш час щасливий не вернуть.


Рецензии