Наснилось
Де квітнуть липи й спориші цвітуть
І хай воно вже більше не настане
Та я не можу все його забуть...
І тільки ніч темніє за віконцем
закрию очі й бачу його знов-
Чарівне літо із казковим сонцем
І в літі тім лише одна любов...
Любов,що лиш тепер у снах приходить
І спогади навіює ясні...
Літа минають,але я щаслива,
Що та любов була в моїм житті...
Свидетельство о публикации №110060305736
Татиана Коноваленко 23.01.2012 21:53 Заявить о нарушении