Треба збиратися в дорогу...

Треба збиратися в дорогу
Від свого рідного порогу,
Покинути батьківський рай,
У той далекий мерзлий край.
Де ніч полярна є щороку,
Все темінь в далечінь широку
І мрія у душі, що сонце
Скоро засвітить у віконце.
Усе сніги, сніги, сніги...
За Україною туги,
За рідним домом, за селом,
Рідні всієї за столом.
За яблунею, вишні цвіт
І не потрібний інший світ...

Та в далині чекає син,
Йому потрібна – там один.

                2009 р.


Рецензии